Close sidebar
Close sidebar

Cati ani avea George Berevoianu! Ce a facut jurnalistul in ultima sa luna de viata

Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri - anuntul facut de Rares Bogdan a indurerat pe toata lumea.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

George Bervoianu suferea de o boala grava de ceva vreme. In ultima perioada, calatorea des, pagina sa de socializare fiind plina de imagini din diverse locatii. Parea vesel, afisand o mina optimista, in ciuda bolii.  La inceputul lunii mai, George Berevoianu a fost la Lisabona, la Eurovision, acesta fiind se pare si ultima sa calatorie in strainatate.

Apropiatii spun ca in ultima perioada parea ca se simte mai bine, desi trebuia sa se interneze din nou.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Miercuri, insa George Berevoanu a murit. “Ai plecat mult prea devreme”, scrie in comentariul multora. George Berevoianu avea doar 41 de ani, desi era un jurnalist cu experienta, apreciat de colegii sai.

Sora jurnalistului a publicat un mesaj de adio pentru fratele ei, care a plecat mult prea devreme dintre noi."Drum

lin printre stele! Vei ramane in inimile noaste exact asa: un frate grijuliu, un unchi atent si iubitor cu nepoatele sale, un coleg bun si saritor, un jurnalist pasionat!", a scris sora lui George Berevoianu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI