Close sidebar
Close sidebar

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu! A încasat peste 50.000 de euro din luptele de K1 şi din emisiunile de televiziune!

Documentele oficiale arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu, care este şi consilier judeţean la Iaşi.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Luptătorul de K1 este consilier, din partea PNL, la Consiliul Judeţean Iaşi, iar ultima declaraţie de avere pe care a completat-o datează din 23 mai 2018.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Are un apartament şi o casă de vacanţă

Conform acesteia, Moroşanu deţine un apartament de 3 camere în Iaşi (de 64 metri pătraţi) şi o casă de vacanţă în comuna Miroslava (de 185 de metri pătraţi), dar şi un BMW. Luptătorul nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. A încasat 53.000 de euro într-un an

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. La venituri, acesta a completat că a încasat 37.000

de euro din luptele de K1 şi 16.000 de euro din drepturile de autor plătite de televiziuni, adică 53.000 de euro într-un an (4.416 euro pe lună). El a primit şi 3.845 lei pentru şedinţele de la Consiliul Judeţean Iaşi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI