Celebra prezentatoare tv Oana Cuzino are un frate, Dragoș, care a ales să practice medicina. Comandant al Institutului Medico-Militar (2010-2015), apoi șef al laboratorului de rezonanță magnetică de la Spitalul Militar, Dragoș Cuzino este un nume respectat în breaslă, dovadă și numărul mare de colaborări pe care îl are cu diverse instituții de specialitate. 

În ultima declarație de avere depusă din postura de angajat la stat, fratele Oanei Cuzino și-a dezvăluit și veniturile considerabile.

Astfel, ca angajat al Spitalului Militar Central, Dragoș Cuzino încasa un salariu anual de 97200 lei, la care se adăugau 33087 lei, venit anual, din postura de cadru didactic al Universității de Medicină. 

Citeste si: ”Posibilă reacție adversă serioasă”. De ce a fost suspendat vaccinul Oxford-AstraZeneca

În plus, Dragoș Cuzino a trecut în documentele oficiale și două colaborări la două clinici private, care i-au adus anual 75614 lei, respectiv 37205 lei. În total, ultimul venit anual declarat de fratele Oanei Cuzino se ridica la 243106 lei, ceea ce înseamnă 20258 lei pe lună. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dragoș Cuzino
Dragoș Cuzino este un apreciat medic

Din declarațiile anterioare de avere ale medicului reiese și informația că părinții au fost generoși cu Dragoș, donându-i la un moment dat o casă și două mașini. În 2017, după decesul tatălui său, Dragoș Cuzino a moștenit și un cont bancar în valoare de 127815 euro, așa cum chiar reputatul cadru medical a consemnat în ultima lui declarație de avere. 

Oana, sora lui Dragoș Cuzino, este o celebră prezentatoare tv

De profesie medic geriatru, Oana Cuzino s-a remarcat în ultimii 17 ani din postura de prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”, în care sunt dezbătute diverse probleme din domeniul sănătăţii. Măritată timp de 12 ani, până în 2014, Cuzino are o fată, Naomi, rezultată din căsnicia cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern. La separarea de fostul partener s-a lăsat cu scandal în momentul partajului, dar până la urmă părțile s-au înțeles asupra detaliilor, în prezent cei doi foști parteneri de viață făcând front comun împotriva Primăriei Capitalei, pe care au acționat-o în judecată. 

Dragoș Cuzino
Dragoș Cuzino, fratele mai mare al Oanei

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si