Specialiștii se pare că au făcut un studiu pentru a afla cât scoate un om din buzunar dacă se uită la televizor pentru o oră. Potrivit informațiilor transmise de gândul.ro, este vorba despre o sumă ireală.

Câți bani scoate o persoană din buzunar pentru a se uita la televizor o oră?

Conform Digitalization Report Video, citat de gândul.ro, în fiecare locuință, în anul 2020, ar fi existat 1,57 de televizore.

Se pare că interesul tinerilor sub 30 de ani asupra televizorului scade treptat. În aceste condiții, la șase persoane cu vârsta cuprinsă între 20 și 29 de ani, există o persoană care nu are sau nu se uită la televizor.

RUHR24 ar fi declarat că acest lucru afectează semnificativ consumul de energie electrică. 

Citește și: VIDEO- Cele mai așteptate filme ale lunii mai. Aceste producții promit să vă țină atenți și nu doar cu vedetele din rolurile principale

om care apasa pe telecomanda in fata televizorului

Câți bani scoate un român din buzunar pentru a se uita la televizor o oră?

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că pentru a calcula consumul de energie trebuie luați în calcul mai mulți factori. De exemplu, televizoarele cu plasmă și televizoarele cu tub consumă energie la putere mare. Trebuie menționat că funcția de stand-by a teelvizorului ar trebui evitată, deoarece televizorul continuă să consume energie electrică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, consumul mare de energei este influențat și dacă oamenii ascultă radio la televizor.

Conform aceleiași surse, consumul de energie pare a fi influențat și de mărimea și rezoluția ecranului televizorului. Cu cât acestea sunt mai mari, cu atât consumul de energie este mai mare. Acest lucru este vizibil în special pe ecranele LCD iluminate din spate.

Citește și: Ce trebuie să ai în vedere atunci când deții o afacere în domeniul HORECA? Află acum direct de la specialiști și bucură-te de succes!

om care apasa pe telecomanda

Câți bani scoate un român din buzunar pentru a se uita la televizor o oră?

[Sursa foto: istockphotos]

Utilizatorii televizorului ar trebui să acordae atenție dimensiunii și etichetei de eficiență energetică, dacă doresc să nu aibă de plată mult la energia electrică, conform BMWK, citat de gândul.ro

În urma unui calcul simplu, s-a aflat că pentru utilizarea unui televizor timp de o oră, o persoană scoate din buzunar, în medie, 14 bani. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si