În mijlocul lunilor de vară, turiștii încearcă să găsească o oază de răcoare. Mulți români se îndreaptă spre litoral în această perioadă, iar hotelierii spun că pachetele pe care le au pentru turiști sunt din ce în ce mai atractive și se potrivesc pentru orice buzunar.

De departe, cel mai mare interes îl stârnesc ofertele la zona de all-inclusive, chiar dacă a fost o perioadă în care prețurile de pe litoralul românesc au luat-o complet razna.

Citește și: VIDEO Apa plată de la mare, care te lasă fără bani în buzunare! A devenit un lux să te hidratezi pe plajele de pe litoralul românesc

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Harta longevității în România. Povestea comunei din Mehedinți care este „vicecampioană” la procentul de locuitori cu viață lungă- antena3.ro

concediu, vacanta, all inclusive

Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunile de la malul mării 

Cu două luni rămase din sezonul estival, hotelierii fac tot posibilul să îi atragă pe turiști pe litoralul românesc. Astfel că au pregătit pachete all-inclusive care conțin acces la zonele SPA, mai multe locuri de joacă pentru copii și chiar intrarea la anumite evenimente.

În ceea ce privește costul unui sejur all-inclusive, de exemplu, în Mamaia prețul pornește de la 700 de lei pentru un hotel de trei stele.

În Eforie Nord prețul de plecare pentru all-inclusive este de 735 de lei. Costurile sunt mai mari în Neptun și Olimp, unde ofertele încep de la 850 de lei pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele. În cazul unui hotel de patru stele, prețul este de 970 de lei, tot pentru o cameră dublă.

Oferte sunt și în ceea ce privește mâncarea de la all-inclusive.

La un hotel din Mamaia, de exemplu, românii au următoarele opțiuni. La micul dejun există o zonă de bufet rece, o zonă de lactate, cu cereale, patiserie, băuturi răcoritoare și cafea. La prânz și cină sunt oferite ciorbe și supe, dar și diferite preparate din carne. La toate acestea sunt incluse și băuturile. Tariful pentru un astfel de pachet all-inclusive este de 50 de euro pe zi pentru fiecare adult.

Citește și: VIDEO Parcul acvatic din Brașov, o oază de răcoare! Oamenii de la munte caută piscina

concediu, vacanta, all inclusive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si