„Casa iubirii” este unul dintre cele mai iubite și urmărite show-uri matrimoniale din țara noastră. Uite cât valorează marele premiu de la „Casa iubirii” și când va avea loc marea finală!

Cât valorează marele premiu de la „Casa iubirii”

Emisiunea fenomen de la Kanal D a debutat pe data de 4 aprilie 2022,iar în rolul de prezentatoare o are pe frumoasa Andreea Mantea. 14 concurenți, șapte băieți și șapte fete au spus „da” provocării dragostei și au pășit un casa plină de iubire care avea să fie locul unde își vor întâlni iubirea vieții.

Citeste si: Bianca Mitroi, fosta concurentă din Casa Iubirii, carieră muzicală impresionantă alături de mari artiști

La finalul experienței iubirii vor exista doi câștigători, o fată și un băiat, aceștia intrând în posesia premiului cel mare în valoare de 10.000 de Euro. Totodată, în fiecare săptămână în Galele de duminică este ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care se bucură de admirația și empatia publicului, încasând un premiu în valoare de 5.000 de lei.

Când va avea loc marea finală a primului sezon „Casa iubirii”

Show-ul fenomen de la Kanal D „Casa iubirii” este locul unde tinerii se înscriu în dorința de a-și găsi jumătatea. Producția, realizată integral de Kanal D, este filmată în București, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero și transformat într-o adevărată casă, care să răspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un fost concurent ”Casa Iubirii” face dezvăluiri incredibile despre Kinga: ”Este o persoană cu mai puține sentimente”

Construcția, care este unică în țara noastră, a fost construită special pentru această emisiune, asigurând facilitățile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Legat de când va avea loc deznodământul primului sezon al emisiunii Casa Iubirii, până în prezent nu se cunosc date despre marea finală.

Citeste si: Kinga din Casa Iubirii face primul pas în relația sa cu Nicolas

Citeste si: Kinga din Casa Iubirii face primul pas în relația sa cu Nicolas


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si