Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 ani. Cu toate că aceasta a ajuns în atenția datorită mariajului cu Petre Roman, Mioara Roman a fost una dintre cele mai apreciate ziariste din România.

Mioara Roman a avut două fiice, pe Oana și pe Catinca. Cea mică, Oana, este rezultatul celei de a doua căsătorii, cea cu Petre Roman, iar Catinca este rodul iubirii dintre Mioara și Iosif Zilahy, primul soț al vedetei.

Cu toate că în fața camerelor de filmat aceștia păreau să fie o familie fericită, nimeni nu a știut cu adevărat că cele două fiice ale sale nu s-au înțeles niciodată bine.

mioara-si-fiicele-sale

Catinca și Oana Roman nu s-au înțeles bine niciodată. Ce le-a măcinat pe cele două surori?

Oana și Catinca Roman nu s-au înțeles bine niciodată și nu s-au sfiit să declare acest lucru în presă. În iulie 2023, Catinca a vorbit pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro despre problemele pe care le-a avut de-a lungul anilor cu sora sa mai mică. La acea vreme, fiica cea mare a Mioarei Roman a declarat că încă nu vorbea cu sora ei. Cele două nu au putut îngropa niciodată securea războiului.

catinca-roman-oana-mioara-roman

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva.

Trebuie cineva să facă primul pas", a povestit Catinca Roman, la evenimentul organizat de Sonia Trifan.

Tot atunci, Catinca a făcut mai multe mărturisiri despre starea de sănătate a mamei sale: "Pe mama nu am vizitat-o acum de curând, că am fost plecată. Am fost acum o lună și jumătate, când a fost internată la Floreasca și era binișor. În ciuda problemelor de sănătate inerente afecțiunii pe care o are, s-a ținut bine. Din păcate, boala aceasta este necruțătoare și nu prea există leac pentru ea, dar atâta timp cât este bine îngrijită, cred că cea mai importantă e calitatea vieții".

Oana și Catinca au fost alături de mama lor în ultimele luni de viață ale acesteia

Cu luni în urmă, Oana Roman a adus în atenția publică absența de interes a surorii sale, Catinca Roman, față de starea mamei lor. Mioara Roman trăiește la un azil de mulți ani, având de înfruntat diverse probleme de sănătate, necesitând asistență specializată. În replică, Catinca a menționat că se confruntă cu depresia de ceva vreme, urmând un tratament, și că revederea cu mama ei ar putea să-i perturbe echilibrul emoțional.

catinca-si-oana-roman

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea.

Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!”, a declarat Oana Roman la acea vreme pentru jurnaliștii de la Cancan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

D acă nu m ă presa la modul acesta Oana, poate c ă până la urmă, când îmi mai reveneam, eu chiar m ă duceam s-o văd pe mama! Dar mie chiar nu- mi place s ă fiu presat ă, ur ăsc asta!”, le-ar fi spus Catinca Roman unor prieteni foarte apropiați, potrivit click.ro.

Toate acuzațiile și replicile aspre au rămas în trecut, deoarece Catinca și Oana Roman s-au întâlnit la spital, acolo unde Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si