Imaginea a fost surprinsă de fotograful expert Dhritiman Mukherjee în Sanctuarul Național Chambal din India, potrivit BBC News.

Ce se vede în fotografia devenită virală pe rețelele sociale: un mascul gharial acoperit în întregime acoperit de puii săi. Poza are șanse să câștige competiția din acest an a Wildlife Photographer of the Year (WPY).

Citeste si: „Kim Jong-un s-a dat la tine!” Uluitor ce i-a cerut Trump fostei purtătoare de cuvânt, Sarah Sanders

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiecare dintre tinerii crocodili trebuie să supraviețuiască până la maturitate și să se reproducă, fiind vorba de o specie amenințată cu extincția.

Gharialul de apă dulce (Gavialis gangeticus) este în pericol, scrie BBC. În condițiile în care specia număra mai mult de 20.000 de animale în Asia de Sud, acum gharialul a ajuns la mai puțin de 1.000 de indivizi maturi- iar trei sferturi dintre acestea sunt concentrate în sanctuarul Uttar Pradesh.

Citeste si: O nouă descoperire remarcabilă privind coronavirusul

„Acest mascul s-a împerecheat cu șapte sau opt femele și puteți vedea că a fost foarte implicat”, a explicat Dhritiman.

"În mod normal, gharialul este un crocodil destul de timid în comparație cu crocodilii de apă sărată și mlaștină. Dar acesta este foarte protector și dacă mă apropiam prea mult, m-ar fi atacat. Putea fi foarte agresiv", a spus el pentru BBC News. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si