Preşedintele american Donald Trump i-a spus lui Sarah Sanders, pe când era purtătoare de cuvânt la Casa Albă, „să se sacrifice pentru echipă” după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a făcut cu ochiul în timpul unei întâlniri în Singapore din iunie 2018.

„Kim Jong-un s-a dat la tine!”, a glumit Trump, încântat, potrivit dezvăluirilor lui Sanders din cartea de memorii „Speaking for Myself”, care va fi lansată pe 8 septembrie, informează The Guardian.

Citeste si: "Trageți în tot ce mișcă". Dictatorul din Coreea de Nord, decizie incredibilă pentru stoparea COVID-19

Sarah Sanders descrie comportamentul "grosolan și misogin" al lui Trump

Sarah Sanders provine dintr-o familie republicană importantă- tatăl ei, Mike Huckabee, a candidat pentru nominalizarea la Casa Albă în 2008 şi 2016- şi, aparent, doreşte să devină guvernator al statului Arkansas.

Citeste si: China se pregătește în secret pentru un viitor război nuclear. Pentagonul SUA, în alertă

Cartea este un elogiu adus preşedintelui de un adept loial şi are subtitlul „Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House”, potrivit News.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totuşi, ea descrie în cartea sa comportamentul grosolan şi misogin al preşedintelui şi al consilierilor principali, ceea ce i-ar putea face să tresară pe cei din campania prezidenţială actuală, mai ales că Trump se află în urma democratului Joe Biden în opţiunile de vot ale femeilor.

Gluma lui Trump: Vei merge în Coreea de Nord şi te vei sacrifica pentru echipă!  

Despre incidentul cu Kim, pe care Trump l-a curtat asiduu în primii doi ani ai preşedinţiei lui, Sanders a povestit cum liderul nord-coreean a acceptat „şovăitor” un Tic Tac din partea

preşedintelui care, „dramatic, a suflat în aer pentru a-l reasigura pe Kim că era vorba despre o bomboană mentolată” şi nu ceva otrăvitor.

Citeste si: Cum s-a infectat Adelina Pestriţu cu COVID-19?

Cei doi au vorbit despre sport, inclusiv fotbal feminin, apoi, scrie Sanders, ea a remarcat faptul că liderul nord-coreean „se holba” la ea.

„Am avut un contact vizual direct şi Kim a dat din cap şi a părut că îmi face cu ochiul. Am fost înmărmurită. Am lăsat repede privirea şi am continuat să iau notiţe”.

Citeste si: O femeie s-a îmbolnăvit de coronavirus cu 6 luni în urmă și nu a scăpat nici acum

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai târziu, în limuzina prezidenţială, Sanders i-a povestit lui Trump şi şefului de cabinet al lui de la acel moment, John Kelly.

„Kim Jong-un s-a dat la tine! S-a dat!”, a spus Trump. Sanders a mai scris că i-a replicat că nu asta a vrut să spună: „Domnule, vă rog să încetaţi”.

Kelly l-a susţinut pe Trump şi preşedintele a glumit: „Ei bine, Sarah, asta rezolvă lucrurile. Vei merge în Coreea de Nord şi te vei sacrifica pentru echipă! Soţul şi copiii tăi îţi vor simţi lipsa, dar vei fi un erou pentru ţara ta!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si