EURO 2024 semifinale. Germania a fost eliminată într-un mod surprinzător de o echipă a Spaniei care nu părea să mai aibă resurse de atac pe finalul de meci

EURO 2024 semifinale. Selecţionata Spaniei va juca în semifinalele Campionatului European de fotbal- EURO 2024 cu învingătoarea dintre Portugalia și Franța.

Spania s-a calificat printr-o victorie in extremis în faţa Germaniei, echipa gazdă, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri, pe Stuttgart Arena.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Golul decisiv și surprinzător a fost înscris în minutul 119 de Merino, introdus pe finalul meciului de antrenorul spaniolilor. 

Meci dramatic, dar sub așteptări între Spania și Germania

În meciul de vineri seara de la Stuttgart, spaniolii au rămas fără Pedri încă din minutul 8, mijlocaşul iberic fiind nevoit să părăsească terenul accidentat.

Prima repriză s-a terminat cu scor alb. În partea secundă, Dani Olmo, jucătorul intrat în locul lui Pedri, a primit foarte bine de la Yamal, în careu, şi a înscris cu un şut plasat: 1-0 în minutul 50.

Golul egalizator al gazdelor a venit greu, abia în minutul 89, când Kimmich a plutit în careul spaniol şi a trimis o pasă înapoi, cu capul, iar Florian Wirtz a egalat, trimiţând meciul în prelungiri. 

Lovitura de teatru a venit pe final. Dani Olmo a centrat şi Mikel Merino a înscris cu o lovitură de cap, aducând victoria Spaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si