„Parcă nu e zi lăsată de la Dumnezeu să nu auzim că soluția folosită la deparazitarea oilor mai omoară pe cineva. De această dată victimă e o fetiță de 3 ani din Sălaj. Sora ei a scăpat ca prin minune după ce mama a crezut că substanța toxică îi va scăpa de purici și de păduchi, din păcate a fost mortală pentru cea mică”, a spus Christian Sabbagh.

„Cu ceva soluții de oi am dat pe jos pentru purici. Fetele amândouă au deschis ușa, au mers înauntru fetele amândouă și la amiază au fost...”, spune mama fetelor.

solutie oi, fata moarta, copil spital, caz socant

Citește și: Cinci bărbați la spital, cincizeci de ovine moarte. Cum s-a ajuns în această situație halucinantă

Într-o cocioabă construită din lut, în condiții demne de evul mediu, trăiește această familie cu șapte copii. Gândacii, puricii și păduchii se plimbă pe pereți, acoperișul stă să cadă, iar curtea este plină de gunoaie. Din cauza condițiilor, mezina familiei în
vârstă de 3 ani și sora mai mare, de 8 ani, au făcut păduchi. Fără să stea pe gânduri sau să ia în calcul pericolele, mama le-a spălat pe amândouă cu soluție pentru oi. După câteva ore, fetele au început să se simtă rău, iar cea mică și-a pierdut viața.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fața anchetatorilor femeia a recunoscut cele întâmplate, însă în fața jurnaliștilor a aruncat vina asupra copiilor: „Am dat pe jos cu soluție, am tras ușa, pe când am venit din drum cu fata, ele se jucau pe jos amândouă.

Poate au băgat la ochi sau la gură, nu înțeleg, nu-mi dau seama.”

„N-am știut ce fel de soluție, dacă știa n-o folosea nimeni. Noi am dat ca să scăpăm de gongile alea, nu ca să omorâm noi copiii noștri”, a spus și tatăl copilelor.

Pentru micuța de trei ani medicii nu au mai putut face nimic, doar sora mai mare a scăpat cu viață.

„Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, au transmis autoritățile.

solutie oi, fata moarta, copil spital, caz socant

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Este al doilea caz din această săptămână în care un copil își pierde viața de la soluția antideparazitară. Zilele trecute un băiat de 7 ani din Botoșani a murit în condiții similare. Intoxicațiile cu soluția pentru animale par să devină un fenomen.

În ultimele 4 luni alți doi copii au murit și încă nouă persoane, printre care și două tinere adolescente, au ajuns în stare critică la spital.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat. A murit după ce a mâncat un desert gătit de iubita sa: "Ar fi dormit lângă cadavru". Ce i-a făcut femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si