Close sidebar
Close sidebar

Catinca Roman, dezvăluiri în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00 - „Notorietatea pe care am avut-o (…) a fost ca o povară pentru mine”

Indragita creatoare de moda Catinca Roman a fost invitata astazi in platoul Stirilor Kanal D la ora 12:00, unde a povestit Ilincai Obadescu si telespectatorilor planurile sale pentru viitorul apropiat.

Georgiana Balaban,

Catinca Roman - dezvăluiri în exclusivitate.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

In varsta de 54 de ani, Catinca Roman a facut destainuiri inedite; vrea sa-I ajute pe cei nevoiasi si a inceput sa se implice in tot felul de proiecte si acte caritabile. Ce a determinat-o pe creatoarea de moda sa o apuce pe aceasta cale, ne-a povestit chiar ea.

Citeste si: Lista câștigătorilor la Oscar: „Nomadland” cel mai bun film. Ce s-a întâmplat cu filmul românesc „colectiv”?

“Au fost momente cand am trecut prin perioade dificile, cam asta m-a determinat J (…) Am de gand sa merg mult mai departe (…) Fiind eu intr-un moment de <confuzie> cumva, nu stiam cam in ce directie sa o iau. Mi-am dat seama ca, de fapt, toata viata mea, notorietatea pe care am avut-o, mai mare, mai mica, a fost ca o povara pentru mine. (…) Mi-a adus avantaje, n-as vrea sa fiu ipocrita, dar si foarte multe dezavantaje.

(…) M-am gandit ca asta este o directie in viata mea, lucru pe care mi l-am impus. De ce sa nu transform ceva care ma <deranjeaza> in ceva bun?”, a marturisit indragita creatoare de moda.

Citeste si: Andreea Marin, invitată în această seară, de la ora 22:30, în prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Catinca Roman, suflet filantrop, a mai facut si alte dezvaluiri, nestiute, poate, de multi dintre telespectatori.

Catinca Roman despre actele de caritate.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

“Sa dau haine din propria garderoba o fac frecvent, dintotdeauna, nu doar de acum. Si intotdeauna am avut aplecare si m-au <atins> persoanele cu diverse probleme, fie financiare, fie care au probleme in familie … (…) Imi doresc sa imi fac propria asociatie, care este in curs de fi finalizata (…) si impreuna cu alte fundatii din domeniu sa incercam sa facem ceva pentru societatea noastra, si aici ma refer la egalitatea

de gen. (…) Idealul final ar fi sa reusim sa facem un adapost”, a marturisit Catinca Roman in fata telespectatorilor, prin intermediul Stirile Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”. O călătorie de neuitat din Clisură, prin Cazanele Dunării, până la Herculane

Si Calina, fiica celebrei creatoare de moda, este alaturi de mama ei, in demersurile sale, asa cum ne-a dezvaluit chiar Catinca.

“Eu si fiica mea avem o relatie foarte stransa, ma ajuta, isi da din hainute fara nicio problema si intotdeauna a facut-o, de mica. Ea este o persoana foarte empatica si generoasa”, a marturisit Catinca Roman, in cadrul Stirilor Kanal D.

Citeste si: Victor Slav o răsfață pe fetița lui, Sofia! Cum își petrec timpul cei doi: „Când vine la mine nu pot să-i spun nu”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI