Close sidebar
Close sidebar

Catolicii au sarbatorit astazi Intrarea Domnului in Ierusalim! Cum au petrecut credinciosii de Florii!

Crestinii romano-catolici sarbatoresc astazi intrarea Domnului in Ierusalim. In Duminica Floriilor, credinciosii s-au adunat cu flori in maini pentru a primi in suflete marea sarbatoare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Duminica Floriilor, la Vatican, papa Francisc a tinut o cuvantare speciala pentru tineri, pentru ca astazi este Ziua mondiala a tineretului. 
 
In Bucuresti credinciosii au inceput sarbatoare cu o procesiune. Oamenii spun ca au adus flori pentru a-l primi pe Isus in suflete si in casele lor. 
 
 
Presedintele Klaus Iohannis a sabatorit Duminica Floriilor la Sibiu. Seful Statului a mers impreuna cu sotia la Biserica Romano-Catolica "Sfânta Treime" din centrul orasului. 
La iesire Carmen Iohannis a plecat acasa cu un buchet de ramuri sfintite. Presedintele este evanghelic luteran, iar sotia sa este de religie catolica si de cativa ani canta in corul bisericii. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI