Marți dimineață au început căutările celor patru persoane dispărute, printre care doi copii, după ce barca în care s-au aflat, s-a răsturnat duminică seară pe râul Mureş. Intervin 17 pompieri din Timiş şi alți 13 din Arad, precum şi echipaje de scafandri.

Ce spun autoritățile

ISU Timiş intervine marți, pentru căutarea celor patru persoane dispărute, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş, cu 17 pompieri, 4 autospeciale de serviciu, 3 autospeciale de primă intervenție şi comandă, un microbuz cu 4 scafandri şi 7 bărci.

Citește și: Bărbat salvat de la moarte de vecinul său. Acesta a bătut în podea pentru a cere ajutor

De asemenea, ISU Arad intervine cu 13 pompieri, un echipaj de scafandri, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 4 bărci şi un echipaj SMURD.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Minorul fusese dat dispărut de familie

Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localității Periam Port din județul Timiş. Șapte persoane au reușit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutați încă de pompieri şi scafandri.

Citește și: Acest copil a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să apeleze 112

Conducătorul bărcii a fost reținut 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deținea certificat de conducere a ambarcațiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.

Citește și: Cuvintele sfâșietoare ale Alinei, tânăra care și-a pierdut copilul și soțul în apele Mureșului. „De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si