Close sidebar
Close sidebar

Cauti cadoul perfect pentru Ziua Indragostitilor? Iata cateva idei si sfaturi

Dragostea trece si prin portofel, dar este intretinuta cu pasiune si idei originale. Domnilor, daca ati decis ca vreti sa simtiti putina adrenalina si sa lasati cumpararea cadoului pentru iubita pe ultima suta de metri, atunci mai aveti timp sa primiti si cateva sfaturi. Asa ca scoateti o foaie de hartie, notati si apoi fuga la mall!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Domnilor, mai sunt doar cateva zile pana la Valentines Day, iar daca nu i-ati cumparat iubitei deja un cadou, eu pur si simplu nu stiu ce mai asteptati. Inarmati-va cu foarte multa rabdare si luati-va un buget consistent in buzunar.

Sa rupem repede bandajul si sa incepem cu ce e mai dureros de costisitor. Daca vrei sa-i faci iubitei un cadou cu diamant ai dat lovitura, o lovitura care insa va lasa insa si o gaura adanca in buzunarul tau.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se spune ca diamantul este cel mai bun prieten al unei femei, dar poate fi si cel mai mare dusman al barbatului, daca acesta nu are un buget pe masura.

Urmareste materialul in video de mai jos

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI