Close sidebar
Close sidebar

Caz de nedescris în SUA: O pacientă trimisă la casa mortuară a fost găsită vie în sacul cu fermoar închis: „Se chinuia să respire”

Întâmplare de-a dreptul șocantă în SUA, unde o pacientă aflată la camera mortuară a fost găsită vie într-un sac cu fermoar închis. Aceasta abia respira. În urma întâmplării, centrul de îngrijiri paliative din SUA a fost amendat cu 10.000 de dolari.

Laura Macovei,

Caz de nedescis în SUA: O pacientă trimisă la casa mortuară a fost găsită vie în sacul cu fermoar închis: „Se chinuia să respire”

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit NBC News, o asistentă  de la centrul de paliative unde era îngrijită pacienta a pronunțat în mod eronat decesul acesteia și a trimis-o la o casă mortuară, unde trupul ei a fost pus într-un sac cu fermoar închis, cum era și normal, în cazul unui deces. 

O pacientă a fost găsită vie la casa mortuară

Șocul a fost uriaș atunci când femeia a fost găsită respirând de personalul de aici și dusă la spital. Cu toate acestea, ea a murit două zile mai târziu, scrie NBC News.

Femeia în vârstă de 66 de ani a fost internată într-un centru paliativ din Iowa pe 28 decembrie. Pe 3 ianuarie, dis de dimineață, o asistentă a verificat pacienta și a considerat că aceasta nu mai avea semne vitale, potrivit raportului unei comisii de anchetă.

Citește și: „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”. O învățătoare din Câmpulung Moldovenesc s-a stins din viață, în urma unui accident tragic

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aceasta „avea gura deschisă, ochii ficși, iar respirația ei nu putea fi auzită”, se arată în raport. Mai mult, asistenta susține că i-a verificat și pulsul cu un stetoscop și nu prezenta niciun semn vital.

Femeia a murit după două zile

Asistenta a pus mâna pe abdomenul femeii „şi a observat că nu există mişcare”. Astfel, femeia a considerat că aceasta a murit, aşa că a anunţat familia pacientei şi asistenta şefă. Centrul a notificat o casă mortuară care a venit să preia trupul femeii. Corpul a fost „plasat într-un sac cu fermoar care a fost închis”, se arată în raport.

Ulterior, în jurul orei 8:30 dimineața, personalul casei mortuare a descoperit că femeia era încă în viață.

Citește și: Preot din Constanța în stare gravă la spital, după ce ar fi ingerat o ”substanță necunoscută”

Personalul a tras fermoarul sacului şi a observat că pieptul Rezidentei numărul 1 se mişca, iar aceasta se chinuia să respire. Casa mortuară a sunat la serviciul de ambulanţă şi a notificat şi centrul paliativ ”, se arată în raport.

Când au sosit medicii de pe ambulanţă, aceştia au constat că femeia avea puls, dar nu mai avea nicio reacție. Aceasta a murit două zile mai târziu.

În urma celor petrecute, centrul paliativ a fost amendat cu 10.000 de dolari.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI