Close sidebar
Close sidebar

Caz dramatic in Dolj. Patru copii dorm intr-o casa parasita. "Sunt zile in care abia am reusit sa le pun ceva pe masa", spune mama

O familie din satul Gogosita, judetul Dolj, are nevoie urgenta de ajutor. Patru copii locuiesc cu mama lor intr-o mama parasita, dupa ce au fost evacuati din locuinta in care stateau cu chirie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama povesteste, printre lacrimi, ca de o luna doarme in aceasta camera. Copiii spera insa ca cineva le va ininde o mana de ajutor si vor avea un acoperis deasupra capului.

"Este foarte greu sa locuiesti in astfel de conditii, dar este bine ca avem si aceasta casa. Sunt zile in care abia am reusit sa fac bani pentru a putea avea ce sa le pun pe masa copiilor. Directia pentru Protectia Copilului m-a sfatuit sa ii internez intr-un centru, dar cu acest lucru nu sunt de acord. Ii iubesc enorm de mult, iar ei sunt ratiunea mea de a trai. Cand ma trezesc dimineata si ii vad unul langa altul imi dau seama ca am pentru ce sa lupt si sunt convinsa ca intr-o buna zi vom avea o casuta a noastra. Deocamdata stam intr-o casa parasita, dar este mult mai bine decat daca eram pe strazi“, a povestit Mariana Paracshivoiu, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Autoritatile din comuna stiu in ce conditii locuiesc acestia, insa spun ca nu au cum sa ii ajute. Singura solutie este ca cei patru copii sa fie internati la un centru, insa mama refuza sa isi lase copiii.

Din martie insa, acestia vor ramane si fara casa parasita, pentru ca proprietarii ei vor sa o darame.  „Ei sunt mai mici, iar eu stau cu ei cand mama are treaba.

Chiar nu inteleg exact ce se intampla. Alina are 8 ani, Razvan 6 ani, iar Alexandra are 5 luni. Noi nu vrem decat o camera alba, frumoasa, in care sa stam cu totii“, a povestit Razvan, baietelul de 12 ani.

 

Toti cei care doresc sa-i ajute pe cei cinci sunt rugati sa se adreseze Primariei comunei Gogosu (judetul Dolj), pentru a intra in contact cu mama copiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI