O mama a născut prematur cu bebeluș de doar 2 kilograme, diagnosticat postnatal cu o anomalie de dezvoltare foarte gravă.

Micuțul fost operat cu succes la Institutul Mamei și Copilului. Anomalia are o letalitate până la la 80%, mai ales în rândul copiilor născuți prematur.

Citeste si: Zeci de focuri de armă, la Timişoara, pentru oprirea unui bărbat care conducea o maşină în viteză, fără a deţine permis

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Micuțul a fost diagnosticat cu Atrezie de esofag cu fistula traheo-esofagiană inferioară, în urma căreia conținutul din stomac sucul gastric, dar și saliva din guriță, ajungea în plămâni.

Ca rezultat se dezvolta o pneumonie de aspirație, cu component chimic, care crea probleme mari pentru copil, deseori aceasta și fiind cauza letalității, iar pentru prematuri, la care plămânii sunt încă insuficient dezvoltați, aceasta devinea și mai grav, informează moldova.org.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si