O femeie în vârstă de 51 de ani, bunica unei fetițe în vârstă de 8 ani, şi-a abandonat nepoata pe un aeroport din Statele Unite. Aceasta a recurs la acest gest pentru a se îmbarca într-un zbor către Honduras. Din nefericire pentru ea, bunica a fost arestată de oamenii legii, a transmis un purtător de cuvânt al aeroportului din Houston, statul Texas, notează AFP, citat de Agerpres.

Citește și: FOTO/VIDEO: Imaginile zilei vin dintr-un aeroport internațional! Un pasager a făcut baie în fântâna arteziană de la Terminalul Plecări

Angajaţi ai unei companii aeriene au identificat marţi, 20 iunie 2023, la orele după-amiezii o fetiţă în vârstă de 8 ani, care conform jurnaliștilor locali, plângea și întreba de părinţii ei pe un terminal al aeroportului internațional George-Bush, SUA.

Părinții o lăsaseră în grija bunicii cât timp s-au dus să-i recupereze pașaportul

Fetița care vorbea doar limba spaniolă a explicat că bunica ei, care o avea în grijă, a lăsat-o acolo şi s-a dus să se urce în aeronavă.

"Potrivit copilului, părinţii ei plecaseră din aeroport pentru a recupera paşaportul fiicei lor", pe care l-au uitat acasă, a precizat pentru AFP Augusto Bernal, director de comunicaţii al aeroporturilor din Houston.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO| Petrecere ca în filme! După ce a celebrat cu fast ultimele zile de burlăcie, în drumul spre casă, un viitor mire s-a trezit în compartimentul de bagaje al avionului

"Fetiţa a rămas singură în zona de check-in", a adăugat el, fără a menționa dacă copilul şi bunica ei urmau să călătorească împreună.

Părinţii copilei în vârstă de 8 ani au putut fi contactaţi datorită informaţiilor oferite de aceasta din urmă şi s-au întors să o ia.

Bunica în vârstă de 51 de ani, care se urcase în avion, a fost debarcată de agenţii aeroportului şi arestată, a mai precizat Augusto Bernal.

Citește și: Momente de groază în avion! Un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor în baia aeronavei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si