Tanarul care sustine ca a fost abuzat are probleme psihice. In urma cu 2 zile, baiatul s-a intors acasa foarte speriat si cu urme de agresiune pe corp.

"La ora patru a ajuns acasa Iliuta speriat tot, a facut pe el, era ud, ochii dusi in fundul capului si a zis ma tem ma tem ma tem."

"Copilul nu se putea scula din pat si urla si nu o lasa pe mama lui de mana, o tinea intr-una de mana,de frica"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din ceea ce a reusit sa povesteasca tanarul, rudele au inteles ceea ce s-a intamplat si au dat fuga la politie, unde au depus o plangere. Apoi l-au luat pe baiat si l-au dus la spital, unde a fost internat in stare grava, iar medicii asteapta acum rezultatele analizelor.


Rudele tanarului presupun ca in spatele agresiunii s-ar afla doi barbati din sat, unul dintre ei fiind chiar verisorul baiatului.
In urma cu 11 ani, individul l-a abuzat pe tanar si a stat 5 ani in inchisoare pentru fapta sa.

Presupusul agresor care se vede, din nou, acuzat de aceiasi fapta, neaga totul. El are un copil si peste 2 saptamani ar fi urmat sa faca si nunta cu mama acestuia. Viitorul mire sustine ca va depune si el o plangere la politie, pentru ca i-ar fi fost afectata imaginea.

Insa rudele victimei au alta varianta. 

Localnicii se feresc sa comenteze prea mult pe marginea acestui incident. Mama unuia dintre presupusii agresori se amuza chiar la ideea ca cineva ar putea sa-l acuze pe baiatul ei de o asemenea fapta.

Legistii vor stabili daca tanarul a fost abuzat sau nu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si