Bărbatul, cel care se afla la un pas să comită o crimă, avea o relație în mediul online cu o româncă pe care o "cunoscuse" pe internet în urmă cu câteva săptămâni.

Cum toate decurgeau destul de bine, cei doi îndrăgostiți au decis să se întâlnească și în viața reală. Cei doi au decis să stabilească întâlnirea pe data de 17 decembrie 2022, în orașul Modena.

Cu puțin timp înainte de întâlnire, românca a considerat că bărbatul a devenit mult prea insistent, așa că a hotărât să anuleze întâlnirea.

Citește și: Povestea Mădălinei, o româncă din Italia care a dat lovitura. Cât câștigă lunar după ce a renunțat la jobul de ospătăriță

Românul, domiciliat în Misano Adriatico, n-a putut accepta refuzul femeii, așa că a trecut la amenințări și insulte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit celor stabilite mai apoi de oamenii legii, bărbatul i-a arătat celei care l-a respins, într-un videoclip, cuțitul de bucătărie cu care ar fi urmat să-i curme zilele.

În drum spre locul unde voia să o ucidă pe femeie, românul a adormit în tren

Românul s-a hotărât să-și facă singur dreptate și să-și pună planul criminal în aplicare. Acesta s-a urcat într-un tren regional cu destinația Modena, dar a adormit în vagon și a ratat gara de destinație.

În momentul în care a realizat situația, bărbatul a coborât și a luat un alt tren înapoi spre destinație.

Enervat la culme, românul și-a sunat o cunoștință, căreia i-a mărturisit tot planul diabolic.

Discuția s-a purtat în limba română și a fost auzită de un adolescent în vârstă de 15 ani, tot român. Copilul i-a sunat imediat pe oamenii legii, cărora le-a relatat discuția la care tocmai fusese martor.

Citește și: Opt adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani, au înjunghiat un om al străzii până și-a pierdut viața

Carabinierii l-au reținut pe românul suspect imediat ce trenul a oprit la Modena. Totodată, aceștia au constatat că acesta avea asupra sa un cuțit mare și un alt obiect ascuțit.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Mai apoi, polițiștii au aflat că suspectul mai avusese în trecut probleme cu legea în țara natală.

Pe baza mărturiilor coroborate de la adolescentul de origine română care a dat alarma și de la femeia amenințată, bărbatul a fost arestat preventiv și acuzat de tentativă de omor.

Citește și: Misiunea importantă a Poliției italiene: Ofițerii au traversat o parte din ţară cu un Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si