Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil la Constanta! Un elev a luat raie de trei ori intr-o luna de la scoala! Parintii baiatului sunt disperati!

O mama a ajuns la capatul puterilor dupa ce, baiatul ei a luat raie ...de trei ori intr-o luna. S-a plans conducerii scolii, dar de-zinfectarea a fost facuta numai de femeile de serviciu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elevul de clasa a 2-a a luat raie in luna februarie- de la un coleg, banuieste mama sa. De atunci, bietul copil traieste un cosmar, desi a urmat tratamentul prescris de medic.
Spre socul mamei, boala  a recidivat imediat ce elevul s-a intors la scoala.. Parintii cred ca asta s-a intamplat din cauza dezinfectiei, care a fost facuta cu clor nediluat de...  femeile de serviciu din scoala.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Inca nu se stie daca alti copii din scoala au fost infectati, iar asta pentru ca perioada de incubatie a raielor este de aproximativ o luna si jumatate. Pericolul nu este doar la elevi, ci si la adulti, care in ultima perioada vin cu sutele la medic.

Scabia este un parazit care se manifesta prin mancarime, in special pe timp de noapte. Dermatita apare pe degete si pe brate si se trateaza cu creme.

Nu doar pacientul, ci si  membrii familiei trebuie sa urmeze un tratament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI