Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită, sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D să pornim pe urmele lui Bachus, în “Țara viei și-a vinului”, la Panciu, străvechiul tărâm vrâncean, unde se află cea mai mare suprafață cultivată, cu viță de vie, din România.  

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ne invită într-o călătorie viticolă desăvârșită, însă vom avea parte, în această incursiune de poveste, și de hrana duhovnicească, la Mănăstirea Trotușanu, într-un loc cu adevărat divin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Istoria locului remarcă o sumedenie de momente de cumpănă, depășite însă, de fiecare dată, cu dragoste de Dumnezeu și stăruință în rugăciune și muncă. Frumusețe găsim și în micul muzeu al mănăstirii, care păstrează vie amintirea vremurilor trecute.

Alături de roventurieni ne vom continua călătoria pe aceste meleaguri binecuvântate, cu un popas în via dintre sate, acolo unde ne-așteaptă podgoria de la Țifești, unde revenim, în fiecare toamnă, cu drag de oameni, sete de vin și dor de povești.

Alintați de soartă și mângâiați de soare, pornim, mai departe, într-o  călătorie plină de savoare, așa cum este fiecare vizită la Panciu. Aici, pe aceste meleaguri, turismul viticol atrage tot mai mult, dând posibilitatea vizitatorilor să vadă întregul drum al vinului, de la coarda de viță de vie până la pahar.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 14:45, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si