Caz incredibil de cruzime impotriva animalelor in china, unde un barbat a ucis cu sange rece foi catelusi, iar imaginile au fost postate pe reteaua de socializare Weibo.
Unul dintre patrupezi a fost spanzurat, iar altul a fost disecat intr-un gest de razbunare impotriva iubitorilor de animale.
Barbatul spune ca aceste ca a comis aceste acte odioase pentru a se razbuna pe iubitorii de animale care l-au impiedicat sa isi vada pentru ultim adata o ruda aflata pe moarte.
In luna noiembrie, barbatul nu a aputut ajunge la o ruda foarte bolnava din cauza unei aglomeratii in trafic create de mai multe persoane care incercau sa salveze niste catei.
"Daca iubitorii de animale nu blocau traficul pe autostrada, as fi putut ajunge la Beijing sa imi vad ruda aflata pe moarte" a scris barbatul pe reteaua de socializare.
Barbatul nu a fost inca identificat, dar, exista sanse mari sa scape nepedepsit. Legislatia din China nu prevede sanctiuni pentru postarea pe internet a filmarilor care prezinta disecarea animalelor, atata timp cat cel care le-a realizat sustine ca au fost facute pentru cercetare sau in scopuri medicale, scrie Daily Mail.

Caz socant de cruzime impotriva animalelor in China, unde un barbat a ucis cu sange rece doi catelusi, iar imaginile au fost postate pe reteaua de socializare Weibo. Unul dintre patrupezi a fost spanzurat, iar altul a fost disecat intr-un gest de razbunare impotriva iubitorilor de animale.

Barbatul spune  ca a comis aceste acte odioase pentru a se razbuna pe iubitorii de animale care l-au impiedicat sa isi vada pentru ultima data o ruda aflata pe moarte. In luna noiembrie, barbatul nu a aputut ajunge la o ruda foarte bolnava din cauza unei aglomeratii in trafic create de mai multe persoane care incercau sa salveze niste catei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Daca iubitorii de animale nu blocau traficul pe autostrada, as fi putut ajunge la Beijing sa imi vad ruda aflata pe moarte" a scris el pe reteaua de socializare. Barbatul nu a fost inca identificat, dar, exista sanse mari sa scape nepedepsit. Legislatia din China nu prevede sanctiuni pentru postarea pe internet a filmarilor care prezinta disecarea animalelor, atata timp cat cel care le-a realizat sustine ca au fost facute pentru cercetare sau in scopuri medicale, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si