Bărbații au fost prinși de oamenii legi după ce au stropit cu benzină patru persoane din Medgidia, printre care şi un copil în vârstă de 10 ani şi le-au dat foc în locuința acestora. Victimele au fost duse în stare gravă la spital.

Citește si: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că polițiștii din Medgidia au fost sesizați în noaptea de joi spre vineri, cu privire la faptul că la o locuinţă din municipiu a

izbucnit un incendiu.

Citește si: Patru polițiști din Chitila au fost reținuți pentru luare de mită de la șoferi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația”, se

arată în comunicat.

Ce au transmis autoritățile

Patru oameni au necesitat îngrijiri medicale. Este vorba de o fată de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 şi 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 şi 3, şi 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice şi arsuri.

IPJ a precizat că în cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol.

Citește si: VIDEO- O bandă de hoți terorizează un întreg cartier din Capitală

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma investigațiilor, anchetatorii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Citește si: Vara jafurilor! Vedetele, ținta hoților! Iată câți bani au pierdut celebritățile peste noapte

Ei au fost reținuti pentru 24 de ore, fiind prezentați apoi Tribunalului Constanța care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si