O bandă de hoți a terorizat un cartier întreg din Capitală. Aceștia au intrat peste oameni în casă în timp ce dormeau și le-au furat bunurile, banii și telefoanele mobile.

Citeste si: UPDATE: Polițiștii au prins hoții seifului în care se afla o suma de 300.000 de euro sustras dintr-o locuință din Sectorul 1

Teama s-a instalat în cartier, iar localnicii nu știu ce să mai facă.

"De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta.
Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni.", spune o locatară.

Citeste si: Român căutat de Interpol în Argentina. Gheorghe s-a ascuns la familia partenerei sale. Ce l-a dat de gol

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O alta dormea cu fetița în dormitor în timp ce casa i-a fost spartă.

"Au pătruns în curte, au sărit gardul, au stat 20 de minute să încerce geamurile, n-au reușit. Am făcut plâgere la pol, au luat amprente.", povestește un locatar.

"Nu se poate din cauza unor 4 puști să nu mai fie liniște în cartier, ne-au dat viețile peste cap.",

adaugă un altul.

Citeste si: Polițiștii au găsit arma furată de la unitatea militară din Mamaia Sat în luna martie. Unde era ascunsă

 

Hoții care au furat un seif din Sectorul 1 au fost prinși

Un seif în care se afla suma uriașă de 300 de mii de euro a fost furat dintr-o locuință care se afla în Sectorul 1 din municipiul București. Oamenii legii bucureșteni sunt aproape de a găsi cine este vinovatul.

În urma percheziţiilor efectuate de polițiștii bucureșteni, suspecţii au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Citeste si: Un bărbat care folosea metoda Cash Trapping pentru a sustrage bani din bancomatele din județele Prahova și Dâmbovița a fost arestat de polițiști

De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi 2 autoturisme.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Serviciului Acţiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Capitalei şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si