Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltător în judeţul Olt! Un bărbat de 33 de ani şi-a mutilat şi torturat bunicii în ultimul hal! Bâtrânii se zbat să trăiască! E inuman ce le-a făcut

Doi batrini din Olt sunt in stare grava la spital dupa ce au fost batuti pana la desfigurare in propria locuinta, jefuiti si lasati afara in frig.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Nepotul e de vina, spun cei doi, dar barbatul de 33 de ani nu-si recunoaste vina. Conflictul a avut loc, culmea, chiar in comuna declarata zona de siguranta publica, din cauza furturilor din ultima perioada. Batranul a ajuns la spital in coma.

 

Totul s-a petrecut în localitatea Saltanesti din judeţul Olt. Incidentul i-a ingrozit pe vecinii bătrânilor. Oamenii nu îşi imaginau niciodată că bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi capabil de aşa ceva.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reporterii Ştirilor Kanal D au stat de vorbă cu cei din comună şi au aflat amănunte terifiante. Cazul a fost prezentat pe larg  în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D.

Puteti vedea mărturii ale vecinilor, detalii din ancheta Poliţiei, dar şi care este starea de sănătate a celor doi bătrâni nenorociţi pe viaţă.

Nu rata  Ştirile Kanal D de la ora 18:45.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI