Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltator intr-un spital din Romania! Un medic a sarit la bataie din senin! "A vrut sa o loveasca cu piciorul in burta, desi stia ca e insarcinata!"

Caz incredibil petrecut intr-un spital din Romania! Un barbat a vrut ca bunica sotiei sa fie tratata corespunzator, insa a primit o corectie fizica din partea medicului de garda!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat a relatat aseara pe Facebook o intamplare care ar fi greu de crezut ca s-ar putea petrece in Romania anului 2018, daca nu ar fi fost insotita si de poze si filmari concludente.

Barbatul s-a prezentat la Urgente la Spitalul din Pucioasa, impreuna cu sotia sa insarcinata in 7 luni si cu bunica ei, intrucat batrana se simtea rau. Dupa ce i s-a facut o perfuzie, barbatul a cerut sa fie consultata si de un medic chirurg, pentru a fi sigur ca totul este in regula. Numai ca medicul de garda a parut putin deranjat de faptul ca i-a fost perturbat somnul, astfel ca s-a napustit cu pumnii asupra barbatului. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mai mult, medicul i-ar fi spus sotiei insarcinate ca "va naste un handicapat", dupa care ar fi incercat sa o loveasca cu piciorul in burta. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI