Un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, a fost depistat de poliţiştii din Arad în timp ce conducea un bolid de lux, fiind sub influenţa cocainei,transmite presa locală. 

Citește și: Polițist din Galați, la un pas de tragedie! Ce a putut să-i facă un șofer care nu a vrut să se legitimeze

Șoferul austriac a intrat în țară cu numere false la mașină și a fost prins sub influența drogurilor la volan.

Bărbatul a fost oprit întâmplător de agenţi, pe străzile din Arad.

Anchetă la Arad după implicarea polițistului în cazul supect

Agenții rutieri au văzut că lângă austriacul drogat în maşină se mai afla şi un poliţist care îi garantase că nu va avea nicio problemă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Având în vedere prezența în calitate de pasager a unui polițist, alături de șoferul austriac, depistat de polițiștii Biroului Rutier la data de 2 martie, în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals și posibil sub influența substanțelor psihoactive, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, transmit cei de la IPJ Arad.

Oamenii legii mai spun că șoferul austriac este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Cum a reușit șoferul austriac să intre în țară 

Au fost demarate verificări nu doar în poliție, ci și la frontiera din Arad. Motivul este unul simplu: în urmă cu o săptămână, afaceristul din Austria a intrat în țară pe la Vama Nădlac.

Ar fi declarat atunci că și-a făcut cadou mașina de ziua lui, doar că nu a apucat să o înmatriculeze, așa că i-a pus plăcuțele de la o alta pe care o deține.

În ciuda acestui lucru, a fost lăsat să intre în țară fără vreo problemă de polițiștii de frontieră. Tocmai de aceea, a crezut că nu comite vreo ilegalitate dacă se plimbă cu bolidul.

Cum a reușit șoferul austriac să intre în țară 

Cum a reușit șoferul austriac să intre în țară 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si