O tânără în vârstă de 15 ani, care a fost dată dispărută în Argeș, a fost găsită fără viață într-o zonă împădurită din apropierea locuinței. 

Tânăra a fost dată dispărută din Lunca Corbului

Duminică seara a fost dată dispărută, din Lunca Corbului. Au căutat-o pompierii, polițiștii, jandarmii, dar și voluntarii. De asemenea, un câine de urmă a fost adus pentru a fi găsită.

Adolescenta nu a mai plecat niciodată de acasă, iar familia nu știa să aibă vreun anturaj nepotrivit. 

Din nefericire, după mai multe ore de căutări, a fost descoperită fără viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au desfășurat cercetări, în urma sesizării primite în aseară, privind plecarea voluntară a minorei CASIANA ANDREEA PĂUN, de 15 de ani, de la locuința sa, de pe raza comunei Lunca Corbului.

Au fost date si semnalmentele fetei,înălțime 1,75 m, greutate aproximativ 55 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui si vestimentația sa din momentul plecării, o geacă neagră cu glugă, blugi de culoare închisă.

Primele date ale anchetatorilor indică o posibilă sinucidere, dar nu sunt excluse si alte varinte de cercetare.''

Citește și: VIDEO- Premieră în România pentru un caz de bullying. Cum au ajuns trei liceeni în spatele gratiilor?

Un dosar penal a fost deschis în acest caz

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și vor încerca să afle cum s-a ajuns la decesul fetei.

Citește și: Tentativă de sinucidere la metroul București. Circulație îngreunată- UPDATE

De asemenea, oamenii legii vor să îi verifice discuțiile din ultimele zile, să discute cu apropiații, dar și cu reprezentanții școlii.

Tentativă de sinucidere la metroul București

Circulația la metroul din București a fost afectată, luni dimineață, 5 februarie, de o tentativă de sinucidere care a avut loc în stația Orizont. Incidentul s-a produs imediat după ora 8 dimineața.

"Astăzi, 5.02.2024, în jurul orei 8:15, în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă alternativ între staţiile Eroilor- Orizont pe linia 1", a transmis Metrorex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si