Marți dimineață, 20 iulie 2021, în jurul orei 06:30, poliția din Ploiești a fost anunțată printr-un apel telefonic la 112, că un bărbat a fost împuşcat în cap în timp ce dormea. Poliţiştii au aflat că agresorul era chiar fostul cumnat al victimei iar arma folosită a fost un pistol de tip airsoft.

„În jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul că a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Citeste si: O sportivă a fost atacată cu motocoasa în Bușteni. Tânăra se afla în cantonament

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După mai multe cercetări făcute de către polițiștii din Ploiești, aceștia au ajuns la concluzia că agresorul, în vârstă de 40 de ani, a mers acasă la fostul său cumnat și l-ar fi împușcat în cap în timp ce acesta dormea, după care a plecat de la locuința lui.

Bărbatul care a produs incredibila faptă a fost prins după doar câteva ore și dus la audieri, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit și pistolul cu bile, de tip airsoft cu care a tras.

Cum se simte bărbatul împușcat în timp de dormea

În acest moment, starea de sănătate a bărbatului de 34 de ani este una stabilă, asta pentru că rana suferită nu este una letală. Motivul este pentru că arma cu care s-a tras asupra lui este una cu bile, de tip air-soft. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a fost împuşcat în cap, motiv pentru care la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă şi mai mulţi poliţişti.

Poliția Ploiești[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bărbat de 23 de ani a fost răpit de pe stradă. Autorul este fostul iubit al prietenei sale

Agresorul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Agresorul a fost audiat, după care procurorii l-au trimis în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au decis însă să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si