Doi muncitori care lucrau la o canalizare, lângă Timişoara, au fost surprinşi joi seara, pe data de 24 iunie, sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, a transmis, joi seară, ISU Timiş.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, bărbatul decedat la Călugăreni?! El nu a fost victima accidentului rutier

Una dintre persoane, în stop cardio-respirator

Se pare că prima persoană extrasă de sub malul de pământ se afla în stop cardio-respirator, dar din fericire, aceasta a fost resuscitată până când inima a început să bată în mod normal. Ambele victime au fost transportate la spital.

”Prima persoană extrasă de salvatori, aflată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi va fi transportată la Spitalul Judeţean, împreună cu cea de a doua victima”, au mai transmis autorităţile.

Ambele victime au fost extrase [Sursa foto: ISU Timiș]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ISU Timiş a precizat că ambele victime au fost extrase, una fiind în stop cardio-respirator. S-au demarat procedurile de resuscitare.

Citeste si: VIDEO| Explozie într-o benzinărie din Capitală. Un tânăr a murit pe loc

Cea de-a doua victimă este conştientă

Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, când pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, care a anunţat că  „a fost extrasă o persoană, care se află în stop cardio-respirator şi se efectuază manevre pentru resuscitare şi pentru extragerea celei de a doua victime”.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si