Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant într-un spital din Bolivia! Un bebeluș a ars de viu într-un incubator

Un copil nou-născut prematur a ars în incubatorul spitalului Nuestra Senora del Rosario din Warnes, Bolivia. Incubatorul era unul improvizat la care s-au folosit becuri mult prea puternice. Medicii sunt investigaţi pentru neglijenţă.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama copilului are 15 ani şi a născut după doar 32 de săptămâni de sarcină.

Potrivit publicaţiei The Sun, în spital nu existau incubatoare disponibile şi se presupune că personalul ar fi improvizat unul. Mătuşa copilului, Scarlett Pasabare, consideră că au fost folosite lumini mult prea puternice. Arsurile celui mic i-au provocat moartea.

„În condiţiile în care copilul era născut prematur ni s-a spus că este nevoie de un incubator dar spitalul nu avea niciunul disponibil. Nici în alte centre medicale nu existau locuri libere. Am văzut braţul ars al copilului şi i-am auzit strigătele de durere. Ni s-a spus că luminile din incubatorul improvizat l-au ars.” a spus tânăra mămică.

Când medicii au observat leziunile, au încercat să transfere nou-născutul într-un alt spital, dar totul era ocupat. Ei au reuşit să trimită copilul la un alt centru medical, dar a încetat din viaţă.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cazul a uluit comunitatea locală și a subliniat condițiile stricte în multe dintre centrele de sănătate din Bolivia după ce președintele, Evo Morales, a introdus un nou model universal de asistență medicală.

 

 

SURSA

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI