Close sidebar
Close sidebar

Caz şocant la Focşani! Schelet uman, găsit printre gunoaie lângă o unitate militară

După ce vineri au descoperit un picior de om, anchetatorii vrânceni, procurori şi poliţişti, au reluat sâmbătă căutările prin gunoaiele de la Castelul de Apă din cartierul Sud al Focşaniului, şi au găsit al doilea picior precum şi alte bucăţi din schelet.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din informaţiile primite de la procurorul de caz, Paul Mihăilă, rezultă că victima ar fi un bărbat din comuna Gugeşti. “Cautările au continuat şi astăzi (sâmbătă-n.r.) şi au fost găsite şi alte resturi din schelet, mai exact un schelet uman aproape în totalitate. Se pare că victima este un om al străzii, care este din Gugeşti. Urmează să fie efectuată o expertiză antropologică în vederea stabilirii ADN-ului şi altor aspecte care ne pot ajuta în anchetă”, a declarat procurorul criminalist Paul Mihăilă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Căutările au fost extrem de anevoioase şi eforturile anchetatorilor foarte mari, pentru că în locul în care s-a găsit scheletul uman este destul de greu de pătruns, fiind plin de gunoaie. Anchetatorii au fost nevoiţi să ia la mână toate gunoaiele pentru a găsi ceea ce căutau. Ei au beneficiat de sprijinul autorităţilor locale.

Se pare că bărbatul ar fi decedat din primăvara acestui an şi rămâne că în urma anchetei să se stabilească cum a survenit decesul, iar dacă va fi vorba de omor, aşa cum se presupune acum, să fie găsit făptaşul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Sursa: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI