Close sidebar
Close sidebar

Caz socant! Un tata si-a violat fata lesbiana pentru a-i demonstra ca sexul cu barbati e mai placut!

Un barbat nu a acceptat faptul ca fiicei sale, in varsta de 16 ani, ii plac fetele asa ca s-a gandit ca singurul mod de a o "vindeca" este sa o violeze!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform marturiilor fetei, barbatul ar fi abuzat-o inca de cand avea 11 ani, insa fara a intretine relatii sexuale. Ajunsa la 16 ani, s-a gandit sa-si ia o piatra de pe inima si sa-i marturiseasca faptul ca e lesbiana.

Barbatul nu a acceptat acest adevar si a tabarat pe ea. A violat-o, spunand ca asa o va vindeca si va vedea ca sexul cu barbati este mult mai placut!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul in varsta de 54 de ani a fost trimis de judecatori in spatele gratiilor pentru 21 de ani, dupa ce s-a descoperit ca mai fusese autorul altor doua violuri in anii '80 si '90!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI