Autoritatile admit ca stiau despre situatia in care se afla copila insa sustin ca a fost bine tratata. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu puternic impact emotional.

Imaginea copilei pe jumatate paralizata, deshidratata si malnutrita infioara.

Picioarele fara muschi si oasele care aproape ca ii strapung pielea fac din copila o umbra.

Lipsit aproape de vlaga, trupul firav cantareste- la varsta adolescentei- cat cel al unui bebelus de 6 luni.

Citeste si: Un alt medic FALS a fost prins! Sute de oameni chinuiti s-au increzut in priceperea lui si i-au platit bani grei pentru sedinte de fizioterapie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii care au internat-o de urgenta in sectia de anestezie si terapie intensiva spun ca nu au vazut vreodata un caz atat de grav!

Copila provine dintr-o familie cu 5 copii.

La spital au adus-o chiar parintii, care le-au declarat doctorilor ca fata a ajuns in pragul mortii din cauza unei boli grave. Specialistii spun insa ca paralizia cerebrala asociata cu un retard sever de care micuta sufera nu ar fi adus-o in starea de malnutritie severa decat daca a fost neglijata.

In situatia aceasta, angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care monitorizau familia, ar fi trebuit sa stie!

Sefii institutiei sustin insa ca informatiile pe care le-au primit din teren au aratat ca micuta e ingrijita cum trebuie.

Protectia Copilului a inceput o ancheta. Daca concluzia verificarilor va fi ca micuta a fost infometata, parintii vor fi cercetati pentru neglijenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si