Close sidebar
Close sidebar

Caz tras la indigo. Irina, asistentă în Iaşi, şi soţul ei Bogdan au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni. Femeia a murit, iar bărbatul se zbate între viaţă şi moarte

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iaşi.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Irina, o asistentă în vârstă de 42 de ani, din Iaşi a murit după ce a fost lovită de o maşină, condusă de un bărbat de 80 de ani, în timp ce traversa alături de soţul ei pe trecerea de pietoni. Decesul vine la două zile după ce o femeie jandarm a murit, lovită cu maşina pe trecere, în Suceava, scrie Mediafax.

O femeie de 42 de ani, asistentă medicală, şi soţul ei Bogdan au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau regulamentar o stradă din oraş. "În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi, la trecerea de pietoni, a surprins şi a accidentat două persoane, un bărbat şi o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii şi a bărbatului, care au fost transportaţi la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Asistenta a murit, iar soţul în vârstă de 42 de ani este internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi. "A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână", a declarat Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iaşi.

Caz tras la indigo cu al jandarmeriţei din Suceava

Cazul asistentei moarte aminteşte de cel al Irinei, jandarmeriţa ucisă tot pe trecerea de pietoni, de un tânăr în vârstă de 26 de ani.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI