Intr-un interviu acordat ABC News, barbatul, ajuns acum la 31 de ani, vorbeste despre experienta sa de cand era copil. Fulaaau si Letourneau s-au casatorit in 2005, iar acum, fosta profesoara sustine ca povestea dintre ea si fostul sau elev nu a fost asa cum a fost prezentata in presa in acea vreme, relateaza The Independent.

Letourneau avea 34 de ani si lucra in Seattle, SUA, cand si-a hartuit elevul de 12 ani.

Era casatorita si avea patru copii. A ramas insarcinata si a fost eliberata pe cautiune dupa un an petrecut in penitenciar. Pentru ca a incalcat termenii si a reluat legatura cu Faulaau, aceasta a mai primit inca sapte ani de inchisoare.

Fauulau spune ca a avut o perioada neagra a vietii sale, mai ales ca devenit un tata tanar. El a descris casatoria ca fiind o "mare usurare".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si