Marți, 4 ianuarie, un eveniment neașteptat a avut loc în Vaslui. Poliția a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-o sală de jocuri de noroc, după ce un bărbat a pierdut o sumă importantă la păcănele. Până să ajungă autoritățile, el a blocat circulația după ce s-a așezat pe șosea. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta se afla sub măsura carantinei la domiciliu.

Citeste si: 5 jocuri relaxante pe care să le încerci online

Incident inedit în Vaslui

Întâmplarea a fost reclamată de către gestionarul unei săli de jocuri de noroc din municipiul Vaslui. Acesta a solicitat intervenția unui echipaj de poliție, spunând că un client a provocat un scandal în interiorul localului.

Valsuianul a ieșit afară și a început să se certe cu toți care îi ieșeau în cale. Primii care au încercat să-l liniștească au fost agenții firmei de pază, potrivit presei locale.

Citeste si: Anchetă epidemiologică la penitenciarul Codlea, după ce un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul s-a așezat apoi pe o trecere de pietoni și a blocat toată circulația. Un instructor auto a încercat să îl mute pe trotuar, însă bărbatul l-a lovit cu piciorul în stomac.

Citeste si: Cum să practici, în mod responsabil, jocurile de noroc?

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Vaslui, se afla sub măsura carantinei la domiciliu.

Pentru scandalul provocat și pentru încălcarea măsurii carantinei, polițiștii l-au amendat cu 3.500 de lei.

caz-vaslui-barbat-care-a-pierdut-la-aparate

Vasluianul a luat la bătaie un instructor auto.

„La fața locului a fost dirijat un echipaj de ordine publică, format din polițist și jandarm, care a depistat și identificat prezumtivul făptuitor și a restabilit ordinea și liniștea publică. Întrucât bărbatul se afla sub influența alcoolului, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și dispunerea măsurilor legale”, au precizat oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Citeste si: Cum alegi un cazino online de incredere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si