Povestea Danielei, o asistentă din Milano, a emoționat o lume întreagă. Femeia are nevoie de ajutor, însă a fost refuzată chiar de mama ei.

Citeste si: Caz șocant: o copilă, de trei ani, a fost călcată mortal cu mașina de propriul tată

Daniela trece prin cele mai cumplite clipe din viața ei. Asistenta a aflat că are cancer, iar mama ei biologică refuză să-i acorde ajutorul care i-ar putea salva viața.

Mama Danielei refuză să-i ofere ajutorul care-i poate salva viața

De când a fost diagnosticată cu cancer, Daniela trece prin cele mai grele momente din viață. Acum, ea i-a cerut ajutorul mamei sale pentru a-și salva viața. Femeia, însă, a refuzat-o fără a sta prea mult timp pe gânduri.

Ca să poată răzbi împotriva bolii, ea avea nevoie de ajutor din partea unuia dintre părinții săi biologici, însă niciunul dintre ei nu a vrut să o ajute. Părinții i-au demonstrat că nu o vor în viață și i-au transmis că nu o ajută.

Citeste si: VIDEO -Cazul profesoarei de psihologie ucise. Noi detalii șocante apar

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până acum două luni de zile, Daniela nu și-a căutat mama biologică. Și-a dat seama că este momentul să o facă, așa că a transmis mesaje prin presa locală și așa a putut să o cunoască. Soluția pentru a se face bine era să primească sânge din partea mamei sale. Tânăra a depus o solicitare și la Tribunalul din Como pentru a fi ajutată în acest sens.

Daniela a declarat că nu dorește ca mama ei să vorbească cu ea sau să-i explice anumite aspecte din trecut. Ea vrea doar să primească sânge pentru a-și salva viața. Femeia, în vârstă de 70 de ani, are în prezent o altă familie, nepoți și nu dorește să ia legătura cu fiica sa.

Asistenta medicală diagnosticată cu cancer a recunoscut că a rămas fără cuvinte atunci când mama ei a refuzat să îi doneze sânge.

Citeste si: Incendiu cu cel puțin 10 morți, la un centru comercial în care se află un spital cu pacienţi COVID-19

cazul asistentei bolnave de cancer iar mama refuză să-i doneze sânge
Mama Danielei refuză să-i doneze sânge.[Sursa foto: google]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Mă întreb cum dormi tu noaptea, cum poți trăi știind că ai negat, fără să stai pe gânduri, ceea ce ți s-a cerut: o prelevare de sânge sub complet anonimat, organizat după regulile tale și voința ta”, a declarat Daniela.

Asistenta a lăsat totul deoparte și i-a dat un ultim mesaj persoanei care i-a dat viață. Daniela a rugat-o să se răzgândească în privința deciziei sale de a nu o ajuta.

Ea i-a amintit că a iertat-o pentru faptul că a abandonat-o.

Citeste si: Scene cutremurătoare! O femeie, operată de cancer, târâtă pe jos de polițiști: ”Au început să tragă de mine, eu m-am opus...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si