Close sidebar
Close sidebar

Cazul care i-a cutremurat pana si pe medici! O fetita din India plange cu lacrimi de sange

O fetita din India, in varsta de 3 ani, i-a socat pe medici cu boala ei bizara. Copila plange cu lacrimi de sange.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ahana Afzal a fost diagnosticata cu pneumonie in urma cu 2 ani, cand a inceput sa ii curga sange din nas. Starea fetitei e insa din ce in ce mai grava. Ii sangereaza gura, urechile si ochii aproape in fiecare zi.

Parintii sunt disperati. Au cheltuit mii de lire pe teste, insa nu au niciun raspuns. Medicii cred ca fetita se confrunta cu o forma rara a hematidrozei, o patologie care determina amestecarea sangelui cu sudoarea pe unele pari ale pielii sub formă de lichid roz sau rosu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Fetita mea ma intreaba incontinuu ce are, iar eu nu stiu sa ii raspund. Tot ce stiu e ca de fiecare daca cand sangereaza, nivelul de hemoglobina scade dramatic si avem nevoie de transfuzii de sange”, a declarat mama copilei, potrivit Daily Mail.

Gasiti imagini cu fetita pe pagina urmatoare. Atentie, imagini cu un impact emotional puternic!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI