UPDATE: Olandezul este, momentan, în Amsterdam. Dosarul a fost preluat de Parchetul General.

Maşina cu care a fost răpită fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii găsită moartă la două zile de la dispariţie a fost verificată de criminalişti. De asemenea, la apartamentul închiriat de bărbatul suspectat în acest caz au avut loc percheziţii.

Citeste si: Familia fetiței găsite moarte în Dâmbovița se pregătește să o înmormânteze

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, imagini cu maşina în care apare şi fetiţa au fost preluate de camerele de supraveghere de la Primăria localităţii.

Cazul fetiței ucise în Dâmbovița. A dispărut în drum spre școala

Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă, trupul său, cu urme de violenţă, fiind găsit în nişte tufişuri în afara localităţii.

Citeste si: Prima imagine cu olandezul acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița

Procurorul de caz a indicat duminică, într-o conferinţă de presă, că, potrivit datelor existente, la momentul sesizării organelor penale fetiţa nu  mai era în viaţă.

”Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieşit din Gura Şuţii şi a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră iar distanţa putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si