Close sidebar
Close sidebar

Cazul șocant al celor doi oameni care au băut bere și au murit. Vezi ce s-a descoperit în compoziția sa

Două persoane din Brazilia au murit după ce au consumat bere. Autoritățile fac cercetări pentru a descoperi se substanță chimică conținea berea băută de cei doi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile braziliene investighează moartea suspectă a două persoane care ar fi băut bere artizanală contaminată cu un produs chimic utilizat cel mai adesea ca antigel.

Între timp, Ministrul Agriculturii din Brazilia a transmis că toate produsele au fost retrase de la raft, iar producția berii a fost suspendată. În urma analizelor s-a constatat că berea produsă într-o fabrică din statul Minas Gerais era contaminată cu dietilen glicol. Este o substanță utilizată ca antigel, în lichidul de frână sau în lichidul de răcire al motorului.

Citeste si: Sfârșitul lumii vine în 2020: Anunțul care a speriat întreaga planetă

Cazul șocant al celor doi oameni care au băut bere și au murit. Vezi ce s-a descoperit în compoziția sa

Reprezentanții fabricii Backer susțin că în producție nu se folosește substanța chimică ci monotilen glicol. Ei au declarat că monotilen glicol este de fapt un derivat mai puțin toxic și că vor deschide o anchetă proprie în acest caz.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Prahova: o femeie însărcinată a murit la scurt timp după ce fusese externată din spital

De la începutul lunii ianuarie până în prezent au fost anunțate 18 cazuri de intoxicare cu dietilen glicol, iat patru dintre ele au fost confirmate oficial.

Citeste si: Orban: Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe alegerea primarilor în două tururi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI