Close sidebar
Close sidebar

Cazul șocant al celor două copile moarte în mașina încinsă

O mamă, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzată de ucidere din culpă după ce și-a uitat copilele în mașina încinsă. Fiicele în vârstă de 1 an și respectiv 2 ani au murit lent într-o mașină în care domina o căldură înfiorătoare.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kerri-Ann Conley, din Australia este acuzată că și-a ucis fiicele. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili dacă mama a consumat droguri, înainte de a le uita pe Darcey-Helen (2 ani) și Chloe-Ann (1 an) în autoturism.

Citeste si: VIDEO| Fiica lui Cindy Crawford, apariție de senzație pe plajă

Cazul șocant al celor două copile moarte în mașina încinsă

Darcey-Helen și Chloe-Ann au fost găsite în mașină, moarte din cauza temperaturilor ridicate. Cele două surori s-au stins chiar lângă locuința lor din Logan, Brisbane.

Femeia și-a amintit de copilele sale și a coborât să le salveze. A încercat să le răcorească cu ajutorul unui duș cu apă rece, însă a fost mult prea târziu pentru fete.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cipru, țara cu cea mai puțină birocrație pentru obținerea cetățeniei

„Nepoatele mele au văzut cum fetițele erau cărate din casă, ude leoarcă”, a declarat un vecin al familiei. „A fost un accident tragic, era o mamă foarte bună.”

Poliția investighează cazul pentru a verifica dacă nu cumva drogurile au jucat un rol în moartea celor două copile.

Citeste si: Demersurile MAE în cazul românului arestat în India. Tânărul a fost vizitat de consulul Ambasadei României la New Delhi

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI