Elizaveta Dubrovina și-a atacat sora mai mică cu nu mai puțin de 189 de lovituri de cuțit, apoi a mutilat-o, tăindu-i urechile.

Cazul șocant al unor surori. I-a tăiat urechile surorii mai mici și-a dat 189 de lovituri de cuțit

Citeste si: Povestea plină de mister a unei fetițe de 8 ani. „Se holba noaptea la noi, am văzut-o cum a pus chimicale în cafea, a zis că încearcă să mă otrăvească”

Polițiștii au descoperit un peisaj dezolant când au ajuns la fața locului, fata zăcea într-o baltă de sânge.

Anchetatorii au decis ca ucigașa să stea trei ani într-un centru psihiatric, iar dacă va fi găsită vinovată riscă nu mai puțin de 25 de ani de închisoare.

Cazul șocant al unor surori. I-a tăiat urechile surorii mai mici și-a dat 189 de lovituri de cuțit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Criminala a negat fapta și a declarat în fața anchetatorilor că sora ei a fost ucisă de fostul iubit al acesteia, care are acum vârsta de 44 de ani. Incidentul s-a petrecut în 2016, iar la acea vreme ziarele titrau că, potrivit unor surse din anchetă, trupul fetei a fost distrus de loviturile de cuțit aplicate de sora mai mare.

Rusoaica și-a ucis sora cu bestialitate din cauza geloziei

Bărbatul nu a avut calitatea de suspect, deoarece el nu a fost de față la săvârșirea crimei, fiind plecat la magazin. Rusoaica și-ar fi ucis sora cu bestialitate din cauza geloziei.

Cazul șocant al unor surori. I-a tăiat urechile surorii mai mici și-a dat 189 de lovituri de cuțit

Citeste si: Tragedie în Sibiu! Patru copii au rămas fără mame, după ce acestea au fost victimele unei nenorociri

După ce a petrecut câteva luni în centrul psihiatric, rusoaica și-a susținut varianta în privința crimei. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că fostul iubit al surorii sale a avut porniri violente și a ucis-o. Totodată, despre fata ucisă s-a spus că ar fi jucat în filme pentru adulți,amănunt dezmințit de prieteni.

„O știam pe Stefania de aproximativ doi ani. Era modestă și atractivă, făcea parte din show-urile mele. Nu a fost niciodată implicată în asta. Încerca să-și facă o carieră în modelling", a declarat un prieten, potrivit Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si