Poliţiştii şi procurorii din Bacău sunt mai degrabă preocupaţi să arunce „mortul” de la unii la alţii şi să mintă că ba e dosar, ba nu e, transmite spynews.ro.

Locuitorii din Oneşti sunt în alertă de gradul zero, după ce tatăl unei fetiţe a dezvăluit, pe o reţea de socializare, că fetiţa lui a fost acostat de un individ dubios, care a atins-o într-un mod nefiresc.

Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Pedofil lăsat liber printre copii

Deşi au de a face cu un posibil pedofil care ar putea viola sau ucide oricând un copil, procurorii şi poliţiştii din Oneşti sunt extrem de relaxaţi și tratează subiectul cu scitir. Reprezentanţii IPJ Bacău au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că s-ar fi deschis un dosar penal, pentru tentativă de lipsire de libertate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti a precizat, însă, că nu există un dosar penal.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: „Jocurile de noroc m-au împins să fac acest gest” este declarația șocantă a unui tânăr de 28 de ani

Autoritățile nu dau curs anchetei

Prim-procurorul Ioan Lădan a declarat că habar n-are care este stadiul cercetărilor, că încă nu s-a reuşit identificarea suspectului (ale cărui semnalmente au fost oferite de tatăl fetiţei) şi că părintele va fi audiat abia după ora 19.00.

Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Citeste si: Cum a fost scos Mario Iorgulescu din țară. Ce a făcut familia ca să fie posibil acest lucru

Procurorul şef nu ştie nici dacă au fost ridicate înregistrările camerelor de supraveghere din zona indicată de tatăl fetiţei, nici dacă au fost audiate persoanele care locuiesc în zonă. Întrebat dacă acest caz nu ar trebui să fie o prioritate pentru Parchet şi Poliţie, procurorul Lădan s-a arătat foarte ofuscat, scârşnind printre dinţi: „Mă învăţaţi pe mine cum să fac o anchetă?!”

Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Citeste si: Tragedie în Sibiu! Patru copii au rămas fără mame, după ce acestea au fost victimele unei nenorociri

Până se vor lua măsuri concrete, pedofilul din Onești este liber printre copii. Părinții sunt în alertă, iar rezolvarea cazului este în mâna autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si