Close sidebar
Close sidebar

Cazul unul bărbat care vrea să legalizeze incestul. Are patru copii cu sora sa

Un bărbat din Germania este tatăl a patru copii pe care îi are alături de sora sa. Cei doi încearcă să legalizeze incestul.

Diana Puiu,

Cazul unul bărbat care vrea să legalizeze incestul. Are patru copii cu sora sa

[Sursa foto: Digi24.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patrick Stuebing, în vârstă de 44 de ani, din Leipzing, a fost adoptat în copilărie și nu și-a întâlnit sora până la vârsta de 20 de ani.

La o lună după ce s-a mutat în casa mamei sale, Patrick și Susan au început să întrețină relații sexuale, iar Susan a născut patru copii între 2001 și 2005.

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

„Nu ne simțim vinovați față de ce s-a întâmplat între noi. Vrem să dispară legea care face ca incestul să fie o crimă”, a spus Patrick.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bărbatul este al treilea copil născut într-o familie săracă, iar tatăl său l-a amenințat de nenumărate ori când era copil.

La vârsta de 18 ani, Patrick a început să își caute familia

Patrick avea 18 ani atunci când s-a hotărât să-și caute familia. Patru ani mai târziu și-a găsit mama și a cunoscut-o pe Susan. S-a mutat alături de ele, iar Ana Maria le-a permis să împartă același dormitor.

Citeste si: Bărbat trimis în judecată după ce a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, care la 15 ani a şi născut un copil

„Stăteam amândoi până noaptea târziu și vorbeam despre speranțele și visurile noastre”, a povestit Patrick.

Șase luni mai târziu, Ana Maria a murit în urma unui infarct.
„Am devenit capul familiei și a trebuit să-mi apăr sora. Este foarte sensibilă, dar ne-am ajutat reciproc în acea perioadă dificilă, iar ulterior relația a devenit și una fizică. Nu ne-am gândit că facem ceva greșit și am început să dormim împreună. Nu ne-am gândit să folosim un prezervativ.

Nu știam că este ilegal. Mama noastră nu ne-ar fi lăsat, dar singurii care ne pot judeca acum suntem doar noi”, a spus Patrick.

Citeste si: Trebuia să îi zică TATĂ, dar a preferat să îi fie amantă! O tânără de 21 de ani s-a îndrăgostit nebunește de propriul tată și chiar s-a căsători cu el! Detalii IREALE

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI