Pana zilele trecute, locul de veci al regretatei actrite era acoperit de zapada! Acum, la mormantul Stelei Popescu e curatenie bec, florile sunt proaspete si asezate frumos pe piatra, iar langa cruce a fost montat de apropiati un suport de lumanari nou care e mult mai mare!

Stela Popescu s-a stins din viata la sfarsitul lui noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani, si a fost inmormantata la Cimitirul Cernica, acolo unde se odihneste si Puiu Maximilian, mare ei dragoste. La locul de veci al regretatei actrite merg zilnic oameni sa-i aprinda lumanari. In weekend, la fost o adevarata nebunie, caci vremea frumoasa i-a scos pe oameni din casa. La mormantul Stelei Popescu s-au perindat zeci de oameni!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Fata de saptamana trecuta cand mormantul Stelei Popescu era acoperit efectiv de zapada, acum locul de veci arata cu totul altfel. Apropiatii au facut curatenie luna, au aruncat toate florile vestejite, i-au pus unele proaspete, in plus, i-au schimbat suportul de aprins lumanari care nu demult arsese, iar flacara se ridicase pe piatra.

Noul suport de lumanari este mult mai inalt si mai mare si este asezat chiar langa cruce. 

“Apropiatii, familia, au schimbat suportul de lumanari de la mormantul Stelei Popescu. Cel vechi luase si foc, era si ruginat, necesita sa fiu schimbat. In plus, cel vechi era mai mic, iar la Stela Popescu lumanarile ard mereu, multe la numar, puse de oamenii care vin zilnic. In weekend a fost foarte multa lume, multi fac poze dupa ce pun flori sau aprind lumanari”, sustin angajatii de la Cimitirul Cernica. 

Intra pe pagina urmatoarea ca sa vezi cum arata noul suport de lumanari de la mormantul Stelei Popescu. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si