Close sidebar
Close sidebar

Ce a aparut pe scaunul soferului intr-o masina facuta scrum! Cel care a surprins fenomenul a ramas mut de uimire: "M-a facut sa opresc"

Stafia unui barbat, intr-o masina care s-a facut scrum! Aparitia socanta a fost surprinsa intr-o poza, la cateva ore dupa ce autoturismul a fost distrus intr-un accident pe o strada din Baia Mare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La prima vedere, o masina distrusa intr-un accident, care apoi a luat foc. Dar sa ne uitam putin mai atent la fotografie.

Aparitia cel putin ciudata ingrozeste! Pe scaunul soferului distingem chipul unui barbat. Ochii, nasul, fruntea, totul sugereaza ca este fata unei persoane.  Cum e posibil asa ceva?

Fotografia a fost facuta chiar in dimineata primei zilei de Pasti.

"Am simtit nevoia sa opresc, chiar daca era ploaie. Am iesit repede si am facut 3-4 fotografi. Era o chestie, nu pot sa va spun ce, care m-a facut sa ma opresc. Eu de obicei nu ma opresc la accidente”, povesteste cel care a realizat fotografia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Nu stia ca avea sa surprinda in poza mai mult decat parea la prima vedere.

Accidentul se derulase cu cateva ore inainte ca fotografia sa fie facuta. In masina erau doi prieteni care au petrecut pana dimineata, si au dat pe gat mai multe pahare cu vin.

Intr-un sens giratoriu, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp.

Imediat dupa impact, masina a fost cuprinsa de flacari. Ca prin minune, cei doi au scapat cu cateva zgarieturi.

Si totusi, care este explicatia pentru aparitia acestui chip in masina?! Pentru a intelege fenomenul, am aratat imaginea unui expert in fotografie.

"E ceva foarte simplu.

e vorba doar de lumina si de unghi. Este ca si cum ai pune, poate, daca o duci spre un exemplu, stiu eu, un con. Daca-l proiectam intr-un plan, poate sa fie un triunghi, in alt plan, poate sa fie un cerc”, a explicat Ciprian Bogdan, expert foto.

Si totusi, sa fie oare doar o reflexie a luminii sau un semn misterios, a carei semnificatie ramane, momentan, sub semnul intrebarii?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI