Close sidebar
Close sidebar

Ce a declarat Adrian Tutuianu, seful comisiei SRI despre postarea fiicei lui in care ii numeste pe protestatari "oi"

Protestele din Piata Victoriei si din tara au parte de opozanti! La Arad, printre grupurile care au scandat împotriva guvernului, s-au gasit si doua persoane cu opinii contrare. Iar, fiica unui lider important din PSD îi numeste pe cei din Piata Victoriei oi. Tatal o contrazice, dar o lasa sa se manifeste, ca doar este democratie! ##VIDEO45693##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu stiti cine e Ruxandra Tutuianu? Poate numele mic nu va spune mare lucru, insa numele de familiei e unul important in Parlament.Tatal Ruxandrei este seful comisiei de control SRI. Iar fiica sa are opinii. Uite-asa Facebook-ul devine Parlamentul ei, locul in care isi prezinta gandurile in plen!

"Daca tot iesiti ca oile în Piata Victoriei, cu toate ca nu-mi pasa câtusi de putin de urletele voastre prost informate, îmi pasa de ce vad ca lasat in urma! Nu e de mirare ca iesiti ca în jungla, sunteti un haos desavârsit!", a scris ea pe Facebook.

Dupa un asa discurs, e cazul sa ne uitam la ce-a ramas in piata. Voluntarii au curatat locul protestului, pana ce strada e luna. Dar si Ruxandra Tutuianu are dreptul la o opinie, ca si tatal ei. Bine, ca sa fim sicenri, tatal ei doar comenteaza ce spun fiica. Sa ascultam.

Intrebat daca postarea fiicei sale a fost una potrivita, Adrian Tutuianu, seful comisiei SRI a raspuns: „Nu, a fost neinspirata, dar, pe fond, daca tot sustinem ca toata lumea are dreptul sa spuna ceva, cred ca si copiii mei au dreptul sa spuna ceva”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean in Constanta din partea PSD a avut o reactie asemanatoare, tot pe retelele de socializare:" Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9 dimineata la proteste? Putorilor!"

Dupa ce mesajul a fost citit si de alte persoane, in afara de autoarea lor, Sabrina Maria Nedelcu a fost nevoita sa stearga postarea si sa inchida pagina de Facebook. Chiar si colegii de partid au criticat-o!

8 mii de oameni s-au strans aseara in centrul Aradului. De la inceput trebuie sa spunem ca cei 2 oameni din imagine reprezinta o contra-manifestatie!

Daca in cazul celor 8 mii de protestatari e lesne de inteles de unde vine diversitate de lozinci, sa nu credeti ca in cazul celor doi resursele sunt cumva diminuate: „ Jos Iohannnis! Jos Iohannis! Ce sa mai zic acum?”. Raspunsul la "ce sa mai zic?" apare imediat. Acelasi domn este inspirat!

La Bucuresti, cei care au organizat contramanifestatia au capturat o pancarta a celor din Piata Victoriei si au calcat-o in picioare!

Conform jandarmilor, 1500 de oameni s-au adunat aseara la Cotroceni. Este cel mai mare miting de sustinere a guvernului Grindeanu organizat in tara!

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI